Stopp opp og lytt!

Av Lena Mangersnes Hoff

Kjenner du noen det er vanskelig å kommunisere med? En person som misforstår alt du sier, som du må forklare alt og gjenta deg selv til om og om igjen, og som du blir skikkelig frustrert av? Da kan du banne på at den personen føler det samme om deg. Det trenger ikke være noens feil eller ansvar – det bare blir sånn. Folk er forskjellige og nettopp derfor bør vi øve oss på å slutte og prate, og heller bli flinkere til å lytte. Slik kan vi skape en mer behagelig og positiv hverdag for oss selv.

Lenge hadde jeg store utfordringer med kommunikasjonen med en av mine kolleger. Vi jobbet sammen i et prosjekt og havnet stadig i misforståelser knyttet til arbeidet. En morgen kom hun på kontoret og sa: «Jeg har med meg denne boken i dag. Siden jeg ikke klarer å gjøre meg selv forstått, tenkte jeg å forklare forslagene mine gjennom eksemplene i boken.». Jeg ble nesten målløs av overraskelse. Det var en så banalt enkel løsning på utfordringene våre at jeg ikke kunne gjøre annet enn å smile og si «okay!».

Sitat. Lytt med mål om å forstå. Grafikk.

Jeg er en person som ikke sitter stum og ser på. Når jeg ikke er enig i det som blir sagt eller gjort, avbryter jeg. Hvis dette i tillegg skjer i møte med en person jeg kommuniserer dårlig med, blir det ennå vanskeligere å komme til enighet. Men denne dagen, på grunn av min kollegas overraskende initiativ, bestemte jeg meg for å holde kjeft og lytte. Og da mener jeg å virkelig lytte: med mål om å forstå, ikke om å selv komme til ordet. Med mål om å høre hva som blir sagt mellom linjene, ikke for å ta alt helt bokstavelig. Med mål om å få til et godt samarbeid, ikke bare for å unngå enda en diskusjon. Jeg spurte spørsmål i stedet for å komme med antagelser, og jeg fikk svar som jeg endelig klarte å forstå. Jeg lærte noe denne dagen og endelig forsto jeg hva det var min kollega prøvde å forklare meg. Ikke bare det, men jeg lærte også mer om hennes måte å kommunisere på, ordvalgene hennes og metaforene hun stadig tok i bruk. Plutselig ga alt mer mening. Det ble en god dag.

Nå prøver jeg å alltid huske hva jeg har lært om hvor viktig det er å lytte for å kommunisere godt. Hver dag blir jeg litt bedre på å håndtere de menneskene jeg tidligere har hatt hyppige misforståelser med. Tidligere tenkte jeg alltid at det var den andre personen sin feil – at det var de som ikke klarte å forstå. Nå vet jeg at vi bare er forskjellige. Ved å være åpen med kolleger eller venner når jeg finner det vanskelig å forstå dem, kan vi sammen prøve å finne et felles språk å kommunisere med, i stedet for å stange hodene våre i hver vår vegg.

Se tilbake på situasjoner og samarbeid du har vært i. Hva var vanskelig og hvorfor? Hva var din tilnærming? Hva kunne du gjort for å tilpasse deg? Husket du å lytte?